contact us

send us your message

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Branding studio

Uw branding start met een sterke strategie. Ieder ontwerp heeft namelijk een strategie nodig om effectief ingezet te kunnen worden. Er zijn geen saaie producten of diensten. Wanneer u weet waar uw merk voor staat, voor wie u doet wat u doet en waarom het anders is dan anderen, heeft u de focus om uw merk te brengen waar u wilt zijn. Door dit over te brengen op de consument zorgt u ervoor dat uw merk bestaansrecht krijgt. Het zijn uiteindelijk de consumenten die beslissen welke merken een succes worden en welke niet.

Ontwerpen van uw huisstijl

Donkerblauw Design is een ontwerpbureau dat u helpt bij het neerzetten van uw merk en het ontwerpen van uw producten. Wij creëren een merk dat opvalt, herkenbaar is en niet te kopiëren valt. Hierdoor voegt u iets toe aan uw product (of dienst) dat meer is dan alleen de fysieke waarde. U heeft een verhaal. Bij deze merkervaring hoort een herkenbare huisstijl en een uniek logo. Een organisatie wordt visueel zichtbaar met de juiste huisstijl en beelden worden beter onthouden dan teksten. De huisstijl laten we overal terugkomen: op uw visitekaartjes, op de website, de bedrijfskleding, bedrijfswagen, verpakking enzovoort.

Neem contact op

UI en UX

Een website is heel wat meer dan een mooi ontwerp. Onze ontwerpers zorgen voor een website die er niet alleen schitterend uitziet, maar die ook zeer eenvoudig te bedienen is. UI staat voor User Interface en UX staat voor User Experience. Waar UI zich op de voorgrond bevindt, voornamelijk in het design en bijvoorbeeld de kleuren van de knoppen, is UX meer op de achtergrond aanwezig. User Experience draait om het maken van een ontwerp met de perfecte gebruikerservaring, zodat uw bezoekers gemakkelijk en snel kunnen vinden wat ze zoeken. Dit kan u heel veel meer omzet opleveren omdat het zorgt voor een uitstekende klantervaring.

Branding studio

Branding

Donkerblauw Design zorgt ervoor dat uw klanten zien wat uw merk uniek maakt. De branding bestaat uit een combinatie van strategie, visuele aspecten, testen en ontwerp. Als product ontwerpbureau kunnen wij u ook helpen bij het op de markt brengen van een nieuw product of het re-branden van een bestaand product of merk. Bent u benieuwd geworden en wilt u weten wat wij kunnen doen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Nieuw-Vennep, vlakbij Amsterdam, Schiphol, Haarlemmermeer en Hillegom.

kunnen wij u helpen?

Denkt u dat wij uw organisatie kunnen helpen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Iedere klant is voor ons even belangrijk ongeacht de grootte van de organisatie en wij verheugen ons nu al op een kop koffie met u!

send us an email

U kunt per mail met ons in contact komen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact op nemen.

give us a call

Zoekt u dringend contact, dan kunt u het beste bellen!