contact us

send us your message

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Ontwerpbureau

Donkerblauw Design helpt bedrijven met groeien, bij het neerzetten van een merk en het ontwikkelen van innovatieve producten. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar hulp bij het opbouwen van langdurige klantrelaties. Met 12 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis waarmee u uw concurrenten te slim af bent.

DEsign strategy

Als strategisch ontwerpbureau werken wij met u samen om uw doel te verduidelijken, zodat u uw stem kunt vinden. Wanneer u uw klanten begrijpt en hun doelen hebt gedefinieerd heeft u een grote voorsprong op uw concurrentie en wordt het makkelijker om vorm te geven aan al uw communicatieve uitingen. Wij stemmen de doelen van uw organisatie op een creatieve manier af op de behoeften van uw klanten en creëren hiermee innovatieve en unieke merk- en productervaringen. Niets is namelijk sterker dan uw unieke waarde. Dat is wat uw bedrijf anders maakt dan alle anderen, iets wat niet te kopiëren valt en waarmee u opvalt.

Neem contact op

Beste van twee werelden

Donkerblauw Design is een strategisch ontwerpbureau. Wij combineren hierin het beste van twee werelden: het werk van een consultant en van een reclamebureau. We beginnen voor uw bedrijf bij de kern en dat is het hebben van een goed verhaal. Met dit verhaal straalt u uit waar uw bedrijf voor staat, wat u uniek maakt, wat u drijft en hoe u het verschil maakt voor uw doelgroep. Ieder verhaal is anders, vandaar dat wij met u in gesprek gaan om tot de kern van uw waarden en visie te komen. Wij stellen kritische vragen, zodat we optimaal met u mee kunnen denken. Wanneer duidelijk is wat u doet en waarom, ontwikkelen we een sterk strategisch concept dat vervolgens in de praktijk vertaald wordt naar een goed design en sterke content.

Ontwerpbureau

Productontwerpbureau

Product design is veel meer dan het mooier maken van producten. Wij willen de al aanwezige kwaliteit zichtbaar maken. Dit doen we door een grafisch concept voor u te maken tot en met de complete engineering en vormgeving van uw nieuwe product. Met alleen een goed verhaal komt u er vaak niet, u heeft ook een goed design nodig. Zo heeft u een product om te laten zien aan investeerders, of voor het vinden van potentiële afnemers. Het kan zowel om een nieuw product gaan als om een verbeterde versie van uw huidige product.

kunnen wij u helpen?

Denkt u dat wij uw organisatie kunnen helpen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Iedere klant is voor ons even belangrijk ongeacht de grootte van de organisatie en wij verheugen ons nu al op een kop koffie met u!

send us an email

U kunt per mail met ons in contact komen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact op nemen.

give us a call

Zoekt u dringend contact, dan kunt u het beste bellen!